Mikä T&T on?

Reklaami- ja propagandakonttori Tuuma & Toimi Oy on kahden hengen markkinointiviestintä­toimisto. Se perustettiin vuonna 2007, kun mainonnan suunnittelija Ville Norra ja toimittaja Sari Lapinleimu halusivat keskittyä oman arvomaailmansa mukaiseen, aidosti mielekkääseen tekemiseen samanhenkisten asiakkaiden kanssa.

Mitä T&T tarjoaa?

Sitä mitä asiakas tarvitsee. Poikkitieteellisessä tiimissä syntyvät markkinointiviestintä­konseptit ja -kampanjat; nettisivut ja pienimuotoiset yritysvideot; lehtiartikkelit, esitteet ja ilmoitukset; kutsut ja julisteet; ulkomainokset ja multimediaviestit; logot ja lomakkeistot sekä tarvittaessa vaikka radio- ja tv-mainosten käsikirjoitukset.

Miksi valitsisit T&T:n?

Erästä asiakasta lainataksemme: ”T&T:n luovuus on rohkeaa ja oivaltavaa – ei silti hulluttelua hulluttelun vuoksi. Tekijöillä on halu asiakkaan toimintaympäristön aitoon ymmärrykseen, ja heidän innostuksensa on tarttuvaa. Vaikka prosessit ovat luovia, jälki on erittäin huolellista. Sopimukset pitävät, eikä asiakkaan tarvitse pelätä joutuvansa pelkäksi lypsylehmäksi.”